CONFUSIUS
 
      WELKOM BIJ SOMA INSTITUUT AANGESLOTEN BIJ VNT NEDERLAND    
Praktijk voor acupunctuur, natuurgeneeswijzen en massage
NAET techniek bij SOMA INSTITUUT
NAET is een revolutionaire techniek, waarbij geen gebruik gemaakt wordt van medicijnen of bloedonderzoek, maar van volledige natuurlijke behandelmethodes. NAET is daardoor pijnloos en ongevaarlijk voor iedereen, van pasgeborenen tot hoogbejaarden.

NAET staat voor Nambudripad's Allergy Elimination Techniques en is ontwikkeld door Dr. Devi S. Nambudripad
In de traditionele geneeskunde wordt om allergieën op te sporen vrijwel altijd gebruik gemaakt van bloedtests en wordt voor de behandeling ervan gebruik gemaakt van langdurige trajecten en (vaak zware) medicijnen zoals steroÔden en hormonen.

Een allergie kun je het beste vergelijken met een virus. Op het moment dat een virus het lichaam binnentreedt, gaat het lichaam aan het werk om het virus onschadelijk te maken. Dat uit zich in koorts, overgeven, misselijkheid, pijn, hoesten of uitslag.

Symptomen van allergieën kunnen lijken op allerlei bekende ziektes en ook net zolang duren. Dat kan variëren van klachten die op bronchitis lijken tot maag-darmproblemen en hartkwalen.

Enerzijds is NAET bij uitstek geschikt voor mensen die vaak en lang kampen met klachten waarvoor steeds maar weer geen diagnose gesteld kan worden. Anderzijds is het een geschikte methode om gezonde mensen om verborgen allergieŽn te behandelen die in de toekomst ziektes kunnen doen ontstaan.
NAET behandeling bij SOMA INSTITUUT
Allergenen worden één voor één behandeld met deze techniek, bij voorkeur in een bepaalde volgorde. Normaal gesproken wordt één stof behandeld op een bepaalde dag. Vervolgens moet die substantie volledig worden vermeden gedurende 25 uur na de behandeling. In de meeste gevallen is dat alles en is één behandeling voldoende om een allergie blijvend te elimineren. Bij zeer gevoelige mensen kunnen één of meer aanvullende combinatiebehandelingen nodig zijn.
Home | Vergoedingen | Tarieven | Contact gegevens | Veel gestelde vragen
Bijzondere diensten
   SOMA INSTITUUT
   Hagewijk 58
   9202 AL Drachten
   info@soma-instituut.nl
   Mobiel: 06 - 28120410
   Acupunctuur:
Ooracupunctuur (EAV)
Electroacupunctuur
   Natuurgeneeswijzen:
Lymfedrainage
Shiatsu
NAET
Voedingstherapie
   Stoelmassage:
Cursus

© 2009 SOMA INSTITUUT | KvK: 01144231| BTW: NL 1032.88.004.B01 | AGP code: 09-037915 | VNT licentienr. : 08.059 | Rabobank: 1490.36.868 t.n.v. S.T. Wang, te Drachten
Realisatie: Cre@@ngel Webdesign